DOMOV » KONTAKT

KONTAKT

Sem mamica dvem fantkom, ki sta v moje življenje pričarala kar nekaj materinskih preizkušenj.  Vsaka izmed njih, je v naši družini naredila svoj pečat.
Imela sem dve zanimivi porodni izkušnji in za njima dojenje s kup težavami, ki so se rešile in na koncu dojenje ni trajalo tako malo let.
Kmalu po rojstvu prvega sina, sem se posledično zaradi alergij, ki so se kazale tudi na koži, ugotovila da je življenje brez plenic za njegovo kožo najbolj primerno. če pa že so bile pleničke, so bile prve na seznamu pralne plenice.
Ker pa sta bila oba zelo rada v mojem objemu, sem na srečo že v prvi nosečnosti odkrila elastični trak, ki pa naju je z možem popeljal v svet nošenja. Roke so bile in so še vedno proste za objem, pospravljanje, oblačenje itd.

Ker menim, da so mi bile in so mi še vedno nosilke v materinstvu v ogromno pomoč, sem se odločila, da se na tem področju izobrazim. Izbrala sem si Die Trageschule, kjer sem opravila osnovni in nadaljevalni tečaj, z namenom, da lahko čim več staršev ozavestim o pravilnem nošenju in pozitivnih straneh nošenja.

Zato organiziram delavnice o nošenju dojenčkov in otrok, individualno svetovanje na vašem domu in izposojo nosilk,  da se nosači pozneje lahko lažje odločite, kaj vam bo v življenju dobro služilo.

 

 

Mojca Drobič
040 552 392
mojca.drobic@gmail.com
Gorenjska (Kranj)

V primeru, da sem nedosegljiva prosim kontaktirajte https://mojskratek.si/svetovanja/